New Jersey Pick 3 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 4 tetor 2022.

mbrëmje

 • 5
 • 3
 • 5
 • 3

New Jersey Pick 3 rezultate e martë, 4 tetor 2022.

mesditë

 • 7
 • 8
 • 9
 • 9

New Jersey Pick 3 rezultate e hënë, 3 tetor 2022.

mbrëmje

 • 0
 • 0
 • 4
 • 8

e hënë, 3 tetor 2022.

mesditë

 • 0
 • 9
 • 5
 • 8

e diel, 2 tetor 2022.

mbrëmje

 • 2
 • 7
 • 8
 • 4

e diel, 2 tetor 2022.

mesditë

 • 2
 • 3
 • 0
 • 4

e shtunë, 1 tetor 2022.

mbrëmje

 • 6
 • 7
 • 1
 • 8

e shtunë, 1 tetor 2022.

mesditë

 • 3
 • 8
 • 8
 • 5

e premte, 30 shtator 2022.

mbrëmje

 • 7
 • 8
 • 4
 • 4

e premte, 30 shtator 2022.

mesditë

 • 3
 • 9
 • 2
 • 9

e enjte, 29 shtator 2022.

mbrëmje

 • 4
 • 5
 • 3
 • 3

e enjte, 29 shtator 2022.

mesditë

 • 2
 • 5
 • 0
 • 0

e mërkurë, 28 shtator 2022.

mbrëmje

 • 0
 • 4
 • 1
 • 1

e mërkurë, 28 shtator 2022.

mesditë

 • 0
 • 9
 • 8
 • 4

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në New Jersey Pick 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

New Jersey Pick 3 është organizuar nga New Jersey Lottery. Faqja zyrtare: www.njlottery.com