New Jersey Pick 6 XTRA rezultate

Luaj New Jersey Pick 6 XTRA Online

rezultatet më të fundit e hënë, 1 qershor 2020.

2020/44

 • 17
 • 20
 • 31
 • 32
 • 35
 • 48
numrat çmim
6 *
5 5618 €
4 114 €
3 5 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e enjte, 28 maj 2020.

2020/43

 • 16
 • 17
 • 20
 • 34
 • 42
 • 45
numrat çmim
6 *
5 20060 €
4 331 €
3 12 €

New Jersey Pick 6 XTRA rezultate e hënë, 25 maj 2020.

2020/42

 • 3
 • 4
 • 16
 • 26
 • 32
 • 47
numrat çmim
6 *
5 12244 €
4 282 €
3 12 €

e enjte, 21 maj 2020.

2020/41

 • 18
 • 30
 • 32
 • 39
 • 40
 • 46
numrat çmim
6 *
5 3114 €
4 116 €
3 5 €

e hënë, 18 maj 2020.

#2020/40

 • 2
 • 22
 • 23
 • 24
 • 33
 • 49
numrat çmim
6 *
5 7900 €
4 159 €
3 7 €

e enjte, 14 maj 2020.

#2020/39

 • 1
 • 20
 • 27
 • 30
 • 31
 • 35
numrat çmim
6 *
5 15293 €
4 199 €
3 10 €

e hënë, 11 maj 2020.

#2020/38

 • 18
 • 26
 • 29
 • 43
 • 46
 • 47
numrat çmim
6 *
5 11661 €
4 191 €
3 7 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë dhe e enjte.

New Jersey Pick 6 XTRA është organizuar nga New Jersey Lottery. Faqja zyrtare: www.njlottery.com

Shanset për të fituar në New Jersey Pick 6 XTRA

Në New Jersey Pick 6 XTRA lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

 • Jackpot në New Jersey Pick 6 XTRA është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8