Washington Keno rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 5 qershor 2023.

 • 3
 • 7
 • 13
 • 15
 • 16
 • 17
 • 20
 • 21
 • 28
 • 31
 • 32
 • 33
 • 41
 • 47
 • 54
 • 57
 • 66
 • 67
 • 69
 • 75

Washington Keno rezultate e diel, 4 qershor 2023.

 • 2
 • 15
 • 16
 • 22
 • 28
 • 29
 • 34
 • 39
 • 40
 • 43
 • 46
 • 50
 • 52
 • 60
 • 64
 • 67
 • 68
 • 69
 • 72
 • 75

Washington Keno rezultate e shtunë, 3 qershor 2023.

 • 1
 • 7
 • 14
 • 15
 • 17
 • 18
 • 20
 • 25
 • 30
 • 36
 • 37
 • 48
 • 57
 • 60
 • 64
 • 68
 • 71
 • 72
 • 73
 • 76

e premte, 2 qershor 2023.

 • 5
 • 10
 • 16
 • 19
 • 20
 • 21
 • 25
 • 32
 • 34
 • 41
 • 42
 • 43
 • 48
 • 51
 • 52
 • 57
 • 62
 • 68
 • 77
 • 80

e enjte, 1 qershor 2023.

 • 7
 • 11
 • 15
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 26
 • 29
 • 38
 • 41
 • 43
 • 48
 • 57
 • 58
 • 59
 • 64
 • 69
 • 73
 • 78

e mërkurë, 31 maj 2023.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 11
 • 14
 • 22
 • 26
 • 32
 • 34
 • 42
 • 45
 • 58
 • 59
 • 62
 • 63
 • 65
 • 66
 • 76
 • 78

e martë, 30 maj 2023.

 • 2
 • 5
 • 8
 • 9
 • 14
 • 15
 • 19
 • 20
 • 26
 • 27
 • 30
 • 34
 • 40
 • 43
 • 47
 • 54
 • 60
 • 61
 • 63
 • 79

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Washington Keno është organizuar nga Washington Lottery. Faqja zyrtare: www.walottery.com

Shanset për të fituar në Washington Keno

Në Washington Keno lojtar zgjedh 1-10 numrat në mes 1 - 78.

numrat luajtur numrat krahasohen mundësi
10 10 1:8 910 000
10 9 1:163 000
10 8 1:7 380
10 7 1:621
10 6 1:87,1
10 5 1:19,4
10 0 1:21,8
9 9 1:1 380 000
9 8 1:30 700
9 7 1:1 690
9 6 1:175
9 5 1:30,7
9 4 1:8,76
8 8 1:230 000
8 7 1:6 230
8 6 1:423
8 5 1:54,6
8 4 1:12,3
7 7 1:41 000
7 6 1:1 370
7 5 1:116
7 4 1:19,2
7 3 1:5,7
6 6 1:7 750
6 5 1:323
6 4 1:35
6 3 1:7,7
5 5 1:1 550
5 4 1:82,7
5 3 1:11,9
4 4 1:326
4 3 1:23,1
4 2 1:4,7
3 3 1:72
3 2 1:7,21
2 2 1:16,6
1 1 1:4