West Virginia Daily 4 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023.

 • 6
 • 4
 • 3
 • 7

West Virginia Daily 4 rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

 • 0
 • 7
 • 8
 • 5

West Virginia Daily 4 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023.

 • 6
 • 6
 • 8
 • 0

e martë, 26 shtator 2023.

 • 8
 • 3
 • 8
 • 4

e hënë, 25 shtator 2023.

 • 8
 • 7
 • 7
 • 4

e shtunë, 23 shtator 2023.

 • 9
 • 1
 • 3
 • 4

e premte, 22 shtator 2023.

 • 3
 • 8
 • 9
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte dhe e shtunë.

Në West Virginia Daily 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 9.

West Virginia Daily 4 është organizuar nga West Virginia Lottery. Faqja zyrtare: wvlottery.com