Kanadë Quebec La Quotidienne 2 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 tetor 2021.

 • 3
 • 7

Joker

 • 3050043

Kanadë Quebec La Quotidienne 2 rezultate e martë, 19 tetor 2021.

 • 6
 • 3

Joker

 • 4239386

Kanadë Quebec La Quotidienne 2 rezultate e hënë, 18 tetor 2021.

 • 2
 • 6

Joker

 • 3969302

e diel, 17 tetor 2021.

 • 9
 • 9

Joker

 • 8813678

e shtunë, 16 tetor 2021.

 • 1
 • 9

Joker

 • 1813744

e premte, 15 tetor 2021.

 • 9
 • 9

Joker

 • 3546630

e enjte, 14 tetor 2021.

 • 6
 • 0

Joker

 • 8243257

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kanadë Quebec La Quotidienne 2 lojtar zgjedh 2 numrat në mes 0 - 9.

La Quotidienne 2 është organizuar nga Loto-Québec. Faqja zyrtare: loteries.lotoquebec.com