Kanadë Quebec Banco rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 13 korrik 2024.

 • 05
 • 07
 • 10
 • 11
 • 14
 • 19
 • 26
 • 28
 • 30
 • 34
 • 37
 • 38
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 46
 • 49
 • 52
 • 53

Extra

3138180

Kanadë Quebec Banco rezultate e premte, 12 korrik 2024.

 • 03
 • 04
 • 06
 • 08
 • 10
 • 13
 • 22
 • 26
 • 30
 • 31
 • 33
 • 34
 • 35
 • 37
 • 40
 • 42
 • 43
 • 49
 • 54
 • 64

Extra

4684837

Kanadë Quebec Banco rezultate e enjte, 11 korrik 2024.

 • 02
 • 03
 • 09
 • 10
 • 11
 • 16
 • 21
 • 23
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 41
 • 49
 • 50
 • 53
 • 59
 • 60
 • 64
 • 69

Extra

9591111

e mërkurë, 10 korrik 2024.

 • 01
 • 04
 • 05
 • 08
 • 10
 • 11
 • 16
 • 25
 • 36
 • 38
 • 39
 • 44
 • 46
 • 50
 • 53
 • 55
 • 59
 • 63
 • 69
 • 70

Extra

0918820

e martë, 9 korrik 2024.

 • 06
 • 07
 • 09
 • 17
 • 22
 • 23
 • 26
 • 30
 • 38
 • 44
 • 46
 • 51
 • 54
 • 55
 • 57
 • 60
 • 63
 • 64
 • 65
 • 66

Extra

0085990

e hënë, 8 korrik 2024.

 • 11
 • 14
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 28
 • 30
 • 31
 • 32
 • 36
 • 37
 • 39
 • 41
 • 43
 • 54
 • 59
 • 61
 • 63
 • 68

Extra

9035320

e diel, 7 korrik 2024.

 • 06
 • 12
 • 13
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 36
 • 37
 • 39
 • 42
 • 44
 • 45
 • 49
 • 50
 • 52
 • 60
 • 67
 • 68
 • 70

Extra

4918381

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kanadë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Kanadë Quebec Banco është organizuar nga Loto-Québec. Faqja zyrtare: loteries.lotoquebec.com

Shanset për të fituar në Kanadë Quebec Banco

Në Kanadë Quebec Banco lojtar zgjedh 20 numrat në mes 1 - 70.

numrat luajtur numrat krahasohen mundësi
10 10 1:2 147 180
9 9 1:387 197
8 8 1:74 941
10 9 1:47 238
7 7 1:15 464
9 8 1:10 325
6 6 1:3 383
10 8 1:2 571
8 7 1:2 436
5 5 1:781
9 7 1:685
7 6 1:619
10 7 1:261
8 6 1:199
4 4 1:189
6 5 1:169
9 6 1:86
7 5 1:63
5 4 1:50
3 3 1:48
10 6 1:44
10 0 1:39
2 2 1:13