Lotari austriake rezultate

1000000 €

Jackpot Next

Luaj Lotari austriake Online

rezultatet më të fundit e diel, 24 shtator 2023.

2023/85

 • 7
 • 11
 • 25
 • 35
 • 36
 • 38
 • 30
numrat çmim
6 1000000 €
5 + 1 *
5 1197 €
4 + 1 184 €
4 59 €
3 + 1 19 €
3 6 €
2 + 1 *
1 + 1 *
0 + 1 1 €

Lotari austriake rezultate e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/84

 • 6
 • 15
 • 36
 • 40
 • 43
 • 44
 • 29
numrat çmim
6 2.4 milion €
5 + 1 29426 €
5 1649 €
4 + 1 193 €
4 61 €
3 + 1 19 €
3 6 €
2 + 1 *
1 + 1 *
0 + 1 1 €

Lotari austriake rezultate e diel, 17 shtator 2023.

2023/83

 • 1
 • 13
 • 18
 • 28
 • 34
 • 35
 • 26
numrat çmim
6 *
5 + 1 50576 €
5 1691 €
4 + 1 201 €
4 61 €
3 + 1 18 €
3 6 €
2 + 1 *
1 + 1 *
0 + 1 1 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Austri. Tërheq janë në e mërkurë, e premte dhe e diel.

Lotari austriake është organizuar nga win2day. Faqja zyrtare: www.win2day.at

Shanset për të fituar në Lotari austriake

Në Lotari austriake lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Lotari austriake është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1357510.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35724.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 14290.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 772.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 579.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 64.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 48.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 18.
 • 10. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 16.