Lotterey austriake Joker rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 14 tetor 2021.

 • 4
 • 0
 • 5
 • 5
 • 2
 • 3

Lotterey austriake Joker rezultate e premte, 8 tetor 2021.

 • 1
 • 5
 • 1
 • 6
 • 1
 • 9

Lotterey austriake Joker rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

 • 2
 • 7
 • 1
 • 4
 • 3
 • 5

Lotterey austriake Joker rezultate e diel, 3 tetor 2021.

 • 6
 • 1
 • 1
 • 7
 • 9
 • 4

e mërkurë, 29 shtator 2021.

 • 3
 • 3
 • 8
 • 2
 • 2
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Austri. Tërheq janë në e mërkurë, e enjte, e premte dhe e diel.

Në Lotterey austriake Joker lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 9.

Joker është organizuar nga win2day. Faqja zyrtare: www.win2day.at