Lotterey austriake Zahlenlotto rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 31 korrik 2021.

 • 14
 • 79
 • 37
 • 9
 • 1

Lotterey austriake Zahlenlotto rezultate e enjte, 29 korrik 2021.

 • 36
 • 26
 • 64
 • 19
 • 15

Lotterey austriake Zahlenlotto rezultate e martë, 27 korrik 2021.

 • 43
 • 72
 • 54
 • 87
 • 39

e shtunë, 24 korrik 2021.

 • 3
 • 31
 • 70
 • 81
 • 65

e enjte, 22 korrik 2021.

 • 27
 • 57
 • 90
 • 1
 • 46

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Austri. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Lotterey austriake Zahlenlotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 90.

Zahlenlotto është organizuar nga win2day. Faqja zyrtare: www.win2day.at