Poloni Ekstra Pensja rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 06
 • 13
 • 17
 • 24
 • 27
 • 01

Poloni Ekstra Pensja rezultate e diel, 27 nëntor 2022.

 • 01
 • 21
 • 25
 • 29
 • 34
 • 01

Poloni Ekstra Pensja rezultate e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 01
 • 17
 • 21
 • 22
 • 32
 • 01

e premte, 25 nëntor 2022.

 • 04
 • 15
 • 18
 • 21
 • 30
 • 04

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 01
 • 17
 • 24
 • 27
 • 30
 • 02

e mërkurë, 23 nëntor 2022.

 • 10
 • 12
 • 13
 • 22
 • 32
 • 01

e martë, 22 nëntor 2022.

 • 08
 • 09
 • 11
 • 12
 • 13
 • 01

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Poloni Ekstra Pensja është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl

Shanset për të fituar në Poloni Ekstra Pensja

Në Poloni Ekstra Pensja lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 34 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Poloni Ekstra Pensja është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore.