Poloni Mini Lotto rezultate

86366 €

Jackpot Next

Luaj Poloni Mini Lotto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 30 shtator 2023.

2023/6362

 • 1
 • 6
 • 11
 • 12
 • 37
numrat çmim
5 121537 €
4 536 €
3 22 €

Poloni Mini Lotto rezultate e premte, 29 shtator 2023.

2023/6361

 • 8
 • 22
 • 24
 • 26
 • 40
numrat çmim
5 165378 €
4 527 €
3 21 €

Poloni Mini Lotto rezultate e enjte, 28 shtator 2023.

2023/6360

 • 5
 • 10
 • 13
 • 18
 • 35
numrat çmim
5 103894 €
4 452 €
3 19 €

e mërkurë, 27 shtator 2023.

2023/6359

 • 13
 • 15
 • 32
 • 36
 • 40
numrat çmim
5 303256 €
4 580 €
3 23 €

e martë, 26 shtator 2023.

#2023/6358

 • 4
 • 12
 • 13
 • 19
 • 28
numrat çmim
5 300639 €
4 485 €
3 18 €

e hënë, 25 shtator 2023.

#2023/6357

 • 8
 • 19
 • 36
 • 39
 • 40
numrat çmim
5 146967 €
4 472 €
3 20 €

e diel, 24 shtator 2023.

#2023/6356

 • 1
 • 11
 • 28
 • 34
 • 36
numrat çmim
5 227449 €
4 503 €
3 23 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Poloni Mini Lotto është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl

Shanset për të fituar në Poloni Mini Lotto

Në Poloni Mini Lotto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 42.

 • Jackpot në Poloni Mini Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 850668.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 4598.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 127.