Poloni Lotto Plus rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 11
 • 26
 • 27
 • 28
 • 42
 • 48

Poloni Lotto Plus rezultate e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 27
 • 28
 • 29
 • 36
 • 41
 • 46

Poloni Lotto Plus rezultate e martë, 22 nëntor 2022.

 • 01
 • 07
 • 14
 • 16
 • 36
 • 46

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Poloni Lotto Plus lojtar zgjedh 6 numrat në mes 0 - 48.

Poloni Lotto Plus është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl