Poloni Ekstra Premia rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2024.

 • 09
 • 10
 • 17
 • 24
 • 35
 • 04

Poloni Ekstra Premia rezultate e premte, 19 prill 2024.

 • 17
 • 20
 • 23
 • 32
 • 34
 • 01

Poloni Ekstra Premia rezultate e enjte, 18 prill 2024.

 • 01
 • 12
 • 14
 • 23
 • 29
 • 01

e mërkurë, 17 prill 2024.

 • 02
 • 05
 • 19
 • 20
 • 33
 • 01

e martë, 16 prill 2024.

 • 01
 • 04
 • 08
 • 17
 • 33
 • 04

e hënë, 15 prill 2024.

 • 10
 • 13
 • 26
 • 27
 • 33
 • 04

e diel, 14 prill 2024.

 • 01
 • 11
 • 13
 • 20
 • 29
 • 04

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Poloni. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Poloni Ekstra Premia lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

Poloni Ekstra Premia është organizuar nga Totalizator Sportowy. Faqja zyrtare: www.lotto.pl