Spanjë Loteria de Navidad - El Gordo rezultate

Luaj Loteria de Navidad Online

e martë, 22 dhjetor 2020

Çmimi 1 72897
Çmimi 2 06095
Prize 3 52472
Prize 4 38341,75981
Çmimi 5 31617, 19371, 28674, 37023, 43831, 49760, 55483, 86986

e diel, 22 dhjetor 2019

Çmimi 1 26590
Çmimi 2 10989
Prize 3 00750
Prize 4 41710,49797
Çmimi 5 74770, 81610, 06293, 23059, 54527, 66212, 69823,75206

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Spanjë. Tërheq janë në e martë dhe e diel.

Në Spanjë Loteria de Navidad - El Gordo lojtar zgjedh numrat në mes - .

Loteria de Navidad është organizuar nga SELAE. Faqja zyrtare: www.loteriasyapuestas.es