Spanje BonoLoto rezultate

394956.13 €

Jackpot Next

Luaj Spanje BonoLoto Online

U.S. Powerball

111.9 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 18 janar 2019

11 13 20 30 42 46 21
Numbers Prize
6 4.6 milion €
5 + 1 121740.12 €
5 1242.24 €
4 35.71 €
3 3.95 €

Spanje BonoLoto rezultate e enjte, 17 janar 2019

1 14 20 34 35 49 45
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 111653.66 €
5 1283.38 €
4 35.04 €
3 3.96 €

Spanje BonoLoto rezultate e mërkurë, 16 janar 2019

12 33 40 45 46 47 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 33047.84 €
5 1192.45 €
4 33.88 €
3 3.96 €

Spanje BonoLoto rezultate e martë, 15 janar 2019

13 27 33 41 43 48 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 71401.25 €
5 973.65 €
4 29.83 €
3 3.98 €

Spanje BonoLoto rezultate e hënë, 14 janar 2019

9 12 17 18 44 48 24
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 108508.86 €
5 1276.58 €
4 33.07 €
3 3.98 €

Tërheq janë në e premte, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në Spanjë dhe Online.

Në Spanje BonoLoto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Spanje BonoLoto

Spanje BonoLoto ka 5 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Spanje BonoLoto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 2330636.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Spanje BonoLoto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Spanje BonoLoto është organizuar nga SELAE - Faqja zyrtare