Spanjë Loteria Nacional rezultate

Luaj Spanjë Loteria Nacional Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 16 tetor 2021.

1ER Premio

 • 3
 • 6
 • 4
 • 1
 • 4

2º Premio

 • 0
 • 6
 • 0
 • 9
 • 1

Spanjë Loteria Nacional rezultate e enjte, 14 tetor 2021.

1ER Premio

 • 9
 • 8
 • 6
 • 2
 • 3

2º Premio

 • 5
 • 1
 • 6
 • 0
 • 8

Spanjë Loteria Nacional rezultate e shtunë, 9 tetor 2021.

1ER Premio

 • 4
 • 2
 • 1
 • 2
 • 2

2º Premio

 • 0
 • 6
 • 9
 • 1
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Spanjë. Tërheq janë në e enjte dhe e shtunë.

Në Spanjë Loteria Nacional lojtar zgjedh 1 numrat në mes 0 - 9.

Spanjë Loteria Nacional është organizuar nga SELAE. Faqja zyrtare: www.loteriasyapuestas.es