Spanjë Triplex rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 9
 • 7
 • 6

Spanjë Triplex rezultate e martë, 4 tetor 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 7
 • 2
 • 4

Spanjë Triplex rezultate e martë, 4 tetor 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 6
 • 3
 • 9

Spanjë Triplex rezultate e martë, 4 tetor 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 6
 • 5
 • 7

e hënë, 3 tetor 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 3
 • 5
 • 4

e hënë, 3 tetor 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 1
 • 4
 • 2

e hënë, 3 tetor 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 6
 • 6
 • 3

e diel, 2 tetor 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 6
 • 6
 • 0

e diel, 2 tetor 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 0
 • 8
 • 9

e diel, 2 tetor 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 0
 • 9
 • 5

e shtunë, 1 tetor 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 0
 • 0
 • 9

e shtunë, 1 tetor 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 5
 • 0
 • 5

e shtunë, 1 tetor 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 4
 • 3
 • 7

e premte, 30 shtator 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 3
 • 6
 • 5

e enjte, 29 shtator 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 3
 • 5
 • 3

e enjte, 29 shtator 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 7
 • 0
 • 4

e enjte, 29 shtator 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 5
 • 4
 • 5

e mërkurë, 28 shtator 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 1
 • 3
 • 5

e mërkurë, 28 shtator 2022 në 12:00 e pasdites.

2

 • 9
 • 0
 • 3

e mërkurë, 28 shtator 2022 në 10:00 e paradites.

1

 • 1
 • 0
 • 9

e martë, 27 shtator 2022 në 9:30 e pasdites.

3

 • 8
 • 7
 • 7

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Spanjë. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Spanjë Triplex lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Spanjë Triplex është organizuar nga ONCE. Faqja zyrtare: www.juegosonce.es