Kolumbi Baloto rezultate

Luaj Baloto Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 22 mars 2023.

2023/2278

 • 1
 • 16
 • 21
 • 34
 • 35
 • 14
numrat çmim
5 + 1 *
5 20.7 milion €
4 + 1 1.4 milion €
4 129891 €
3 + 1 52527 €
3 10906 €
2 + 1 10778 €
1 + 1 4857 €
0 + 1 4857 €

Kolumbi Baloto rezultate e shtunë, 18 mars 2023.

2023/2277

 • 2
 • 15
 • 16
 • 30
 • 37
 • 3
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 2.6 milion €
4 238140 €
3 + 1 60408 €
3 11247 €
2 + 1 10224 €
1 + 1 4857 €
0 + 1 4857 €

Kolumbi Baloto rezultate e mërkurë, 15 mars 2023.

2023/2276

 • 2
 • 4
 • 18
 • 23
 • 39
 • 5
numrat çmim
5 + 1 *
5 *
4 + 1 4.2 milion €
4 118431 €
3 + 1 43496 €
3 8776 €
2 + 1 9074 €
1 + 1 4857 €
0 + 1 4857 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Shanset për të fituar në Baloto

Në Kolumbi Baloto lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 43 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Baloto është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1026771.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 15401568.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 5404.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 81060.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 146.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2190.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 182.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 41.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 30.