Kolumbi Pijao de Oro rezultate

rezultatet më të fundit e hënë, 25 shtator 2023.

7494

 • 5
 • 7
 • 7
 • 9

Kolumbi Pijao de Oro rezultate e diel, 24 shtator 2023.

7493

 • 0
 • 6
 • 6
 • 6

Kolumbi Pijao de Oro rezultate e shtunë, 23 shtator 2023.

7492

 • 3
 • 3
 • 0
 • 9

Kolumbi Pijao de Oro rezultate e premte, 22 shtator 2023.

7491

 • 7
 • 7
 • 8
 • 2

e enjte, 21 shtator 2023.

#7490

 • 1
 • 4
 • 3
 • 7

e mërkurë, 20 shtator 2023.

#7489

 • 3
 • 3
 • 3
 • 0

e martë, 19 shtator 2023.

#7488

 • 3
 • 0
 • 1
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Kolumbi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kolumbi Pijao de Oro lojtar zgjedh 4 numrat në mes 0 - 8.

Kolumbi Pijao de Oro është organizuar nga Pagatodo. Faqja zyrtare: www.pagatodo.com.co