Kansas Super Kansas Cash rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

8 16 22 28 31 4
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1762.75 €
4 + 1 220.34 €
4 22.03 €
3 + 1 22.03 €
3 1.76 €
2 + 1 1.76 €
1 + 1 0.88 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

6 12 21 23 32 22
Numbers Prize
5 + 1 5.9 milion €
5 1762.75 €
4 + 1 220.34 €
4 22.03 €
3 + 1 22.03 €
3 1.76 €
2 + 1 1.76 €
1 + 1 0.88 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e hënë, 15 prill 2019

6 14 19 22 30 21
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1762.75 €
4 + 1 220.34 €
4 22.03 €
3 + 1 22.03 €
3 1.76 €
2 + 1 1.76 €
1 + 1 0.88 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e shtunë, 13 prill 2019

17 24 25 26 31 1
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1762.75 €
4 + 1 220.34 €
4 22.03 €
3 + 1 22.03 €
3 1.76 €
2 + 1 1.76 €
1 + 1 0.88 €

Kansas Super Kansas Cash rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

4 6 8 13 17 18
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1762.75 €
4 + 1 220.34 €
4 22.03 €
3 + 1 22.03 €
3 1.76 €
2 + 1 1.76 €
1 + 1 0.88 €

Tërheq janë në e shtunë, e mërkurë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Kansas Super Kansas Cash lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 32.

Shanset për të fituar në Kansas Super Kansas Cash

Kansas Super Kansas Cash ka 8 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Kansas Super Kansas Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5034400.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 209766.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 37292.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1554.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1434.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 172.
  • Çmimi më i vogël në Kansas Super Kansas Cash është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 58.

Faqja zyrtare