Connecticut Play 3 rezultate

rezultatet më të fundit e premte, 29 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 2
 • 1
 • 0
 • 9

Connecticut Play 3 rezultate e premte, 29 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 8
 • 8
 • 3
 • 1

Connecticut Play 3 rezultate e enjte, 28 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 6
 • 4
 • 1
 • 6

e enjte, 28 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 0
 • 6
 • 6
 • 7

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 7
 • 3
 • 0
 • 3

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 9
 • 0
 • 5
 • 2

e martë, 26 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 1
 • 9
 • 3
 • 6

e martë, 26 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 3
 • 3
 • 9
 • 7

e hënë, 25 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 1
 • 6
 • 1
 • 0

e hënë, 25 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 2
 • 8
 • 5
 • 1

e diel, 24 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 6
 • 1
 • 2
 • 1

e diel, 24 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 2
 • 1
 • 2
 • 7

e shtunë, 23 shtator 2023 në 10:29 e pasdites.

Night

 • 1
 • 9
 • 2
 • 3

e shtunë, 23 shtator 2023 në 1:57 e pasdites.

ditë

 • 5
 • 4
 • 1
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Connecticut Play 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.

Connecticut Play 3 është organizuar nga Connecticut Lottery . Faqja zyrtare: www.ctlottery.org