Indiana Cash 5 rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 30 nëntor 2022.

 • 1
 • 20
 • 32
 • 34
 • 43

Indiana Cash 5 rezultate e martë, 29 nëntor 2022.

 • 1
 • 11
 • 15
 • 22
 • 35

Indiana Cash 5 rezultate e hënë, 28 nëntor 2022.

 • 13
 • 14
 • 27
 • 32
 • 35

e diel, 27 nëntor 2022.

 • 5
 • 8
 • 14
 • 26
 • 29

e shtunë, 26 nëntor 2022.

 • 9
 • 19
 • 35
 • 36
 • 38

e premte, 25 nëntor 2022.

 • 12
 • 18
 • 21
 • 22
 • 23

e enjte, 24 nëntor 2022.

 • 5
 • 13
 • 21
 • 29
 • 35

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Indiana Cash 5 është organizuar nga Hoosier Lottery. Faqja zyrtare: www.hoosierlottery.com

Shanset për të fituar në Indiana Cash 5

Në Indiana Cash 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 45.

 • Jackpot në Indiana Cash 5 është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1221759.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 6109.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 157.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12.