Kentucky Pick 4 rezultate

rezultatet më të fundit e enjte, 28 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 9
 • 7
 • 9

Kentucky Pick 4 rezultate e enjte, 28 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 8
 • 7
 • 9
 • 4

Kentucky Pick 4 rezultate e mërkurë, 27 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 7
 • 9
 • 2

e mërkurë, 27 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 9
 • 0
 • 3

e martë, 26 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 9
 • 2
 • 6

e martë, 26 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 9
 • 1
 • 8

e hënë, 25 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 0
 • 1
 • 3

e hënë, 25 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 3
 • 0
 • 2
 • 6

e diel, 24 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 6
 • 2
 • 2
 • 9

e diel, 24 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 8
 • 1
 • 3

e shtunë, 23 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 0
 • 8
 • 5
 • 3

e shtunë, 23 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 5
 • 1
 • 0
 • 2

e premte, 22 shtator 2023 në 11:00 e pasdites.

mbrëmje

 • 9
 • 9
 • 0
 • 7

e premte, 22 shtator 2023 në 1:58 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 9
 • 9
 • 5

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Kentucky Pick 4 lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 9.

Kentucky Pick 4 është organizuar nga Kentucky Lottery. Faqja zyrtare: www.kylottery.com