Montana Big Sky Bonus rezultate

rezultatet më të fundit e diel, 10 dhjetor 2023.

 • 4
 • 19
 • 20
 • 22
 • 5

Montana Big Sky Bonus rezultate e shtunë, 9 dhjetor 2023.

 • 18
 • 19
 • 20
 • 28
 • 8

Montana Big Sky Bonus rezultate e premte, 8 dhjetor 2023.

 • 9
 • 11
 • 19
 • 25
 • 11

e enjte, 7 dhjetor 2023.

 • 1
 • 9
 • 23
 • 29
 • 11

e mërkurë, 6 dhjetor 2023.

 • 4
 • 14
 • 16
 • 22
 • 7

e martë, 5 dhjetor 2023.

 • 2
 • 16
 • 26
 • 31
 • 13

e hënë, 4 dhjetor 2023.

 • 12
 • 14
 • 19
 • 31
 • 1

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Montana Big Sky Bonus është organizuar nga Montana Lottery. Faqja zyrtare: www.montanalottery.com

Shanset për të fituar në Montana Big Sky Bonus

Në Montana Big Sky Bonus lojtar zgjedh 4 numrat në mes 1 - 28 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Montana Big Sky Bonus është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 20475.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 213.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 17.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 12.