Virginia Bank a Million rezultate

rezultatet më të fundit e mërkurë, 5 tetor 2022.

 • 3
 • 4
 • 5
 • 21
 • 29
 • 33
 • 35

Virginia Bank a Million rezultate e shtunë, 1 tetor 2022.

 • 6
 • 14
 • 21
 • 31
 • 35
 • 39
 • 16

Virginia Bank a Million rezultate e mërkurë, 28 shtator 2022.

 • 1
 • 9
 • 10
 • 18
 • 25
 • 39
 • 40

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Virginia Bank a Million është organizuar nga Virginia Lottery. Faqja zyrtare: www.valottery.com

Shanset për të fituar në Virginia Bank a Million

Në Virginia Bank a Million lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40, 1 numra shtesë dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Virginia Bank a Million është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3838380.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 639730.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 19386.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 7754.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 485.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 363.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 35.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 47.