Australi Wednesday Lotto rezultate

605069 €

Jackpot Next

Luaj Australi Wednesday Lotto Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 20 shtator 2023.

2023/4323

 • 7
 • 14
 • 27
 • 30
 • 33
 • 39
 • 22
 • 40
numrat çmim
6 895190 €
5 + 1 6525 €
5 322 €
4 22 €
3 + 1 13 €
2 + 2 12 €
1 + 2 12 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 13 shtator 2023.

2023/4321

 • 3
 • 11
 • 16
 • 20
 • 36
 • 41
 • 7
 • 23
numrat çmim
6 895190 €
5 + 1 3537 €
5 498 €
4 25 €
3 + 1 12 €
2 + 2 8 €
1 + 2 8 €

Australi Wednesday Lotto rezultate e mërkurë, 6 shtator 2023.

2023/4319

 • 3
 • 10
 • 17
 • 22
 • 33
 • 35
 • 12
 • 19
numrat çmim
6 895190 €
5 + 1 8279 €
5 766 €
4 42 €
3 + 1 24 €
2 + 2 19 €
1 + 2 19 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e mërkurë.

Shanset për të fituar në Australi Wednesday Lotto

Në Australi Wednesday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Australi Wednesday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 297.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.