Llotaria Australiane Saturday Lotto rezultate

3.1 milion €

Jackpot Next

Luaj Saturday Lotto Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 9 dhjetor 2023.

2023/4423

 • 9
 • 11
 • 25
 • 32
 • 33
 • 44
 • 2
 • 20
numrat çmim
6 852341 €
5 + 1 8458 €
5 770 €
4 22 €
3 + 1 14 €
3 7 €

Llotaria Australiane Saturday Lotto rezultate e shtunë, 2 dhjetor 2023.

2023/4421

 • 10
 • 14
 • 21
 • 22
 • 23
 • 42
 • 7
 • 11
numrat çmim
6 2.2 milion €
5 + 1 10965 €
5 871 €
4 23 €
3 + 1 11 €
3 8 €

Llotaria Australiane Saturday Lotto rezultate e shtunë, 25 nëntor 2023.

2023/4419

 • 17
 • 20
 • 30
 • 36
 • 37
 • 44
 • 4
 • 19
numrat çmim
6 4.4 milion €
5 + 1 13570 €
5 980 €
4 25 €
3 + 1 14 €
3 8 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e shtunë.

Shanset për të fituar në Saturday Lotto

Në Llotaria Australiane Saturday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Saturday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 297.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.