Llotaria Australiane Powerball Lotto rezultate

6.2 milion €

Jackpot Next

Luaj Powerball Online

rezultatet më të fundit e enjte, 11 korrik 2024.

2024/1469

 • 9
 • 12
 • 16
 • 17
 • 19
 • 20
 • 22
 • 9
numrat çmim
7 + 1 8.4 milion €
7 13385 €
6 + 1 9445 €
6 468 €
5 + 1 148 €
5 39 €
4 + 1 60 €
3 + 1 16 €
2 + 1 10 €

Llotaria Australiane Powerball Lotto rezultate e enjte, 4 korrik 2024.

2024/1468

 • 6
 • 8
 • 9
 • 12
 • 13
 • 21
 • 30
 • 4
numrat çmim
7 + 1 10.1 milion €
7 13755 €
6 + 1 8551 €
6 385 €
5 + 1 139 €
5 36 €
4 + 1 61 €
3 + 1 16 €
2 + 1 10 €

Llotaria Australiane Powerball Lotto rezultate e enjte, 27 qershor 2024.

2024/1467

 • 5
 • 8
 • 9
 • 12
 • 18
 • 33
 • 34
 • 6
numrat çmim
7 + 1 *
7 208860 €
6 + 1 12365 €
6 466 €
5 + 1 160 €
5 40 €
4 + 1 67 €
3 + 1 17 €
2 + 1 10 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e enjte.

Shanset për të fituar në Powerball

Në Llotaria Australiane Powerball Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 35 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Powerball është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 134490000.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7078440.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 686176.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36115.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 16943.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1173.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 892.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 188.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 66.