Lotaria Australiane Set for Life rezultate

Luaj Set for Life Online

rezultatet më të fundit e premte, 24 maj 2024.

3214

 • 3
 • 11
 • 12
 • 13
 • 21
 • 31
 • 34
 • 1
 • 5

Lotaria Australiane Set for Life rezultate e enjte, 23 maj 2024.

3213

 • 2
 • 4
 • 9
 • 17
 • 36
 • 37
 • 43
 • 1
 • 16

Lotaria Australiane Set for Life rezultate e mërkurë, 22 maj 2024.

3212

 • 3
 • 14
 • 24
 • 34
 • 35
 • 40
 • 41
 • 11
 • 27

e martë, 21 maj 2024.

3211

 • 1
 • 15
 • 26
 • 28
 • 29
 • 32
 • 33
 • 4
 • 5

e hënë, 20 maj 2024.

#3210

 • 1
 • 14
 • 18
 • 19
 • 35
 • 39
 • 43
 • 23
 • 25

e diel, 19 maj 2024.

#3209

 • 2
 • 3
 • 8
 • 11
 • 15
 • 27
 • 35
 • 1
 • 25

e shtunë, 18 maj 2024.

#3208

 • 3
 • 9
 • 20
 • 33
 • 37
 • 38
 • 39
 • 4
 • 10

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Shanset për të fituar në Set for Life

Në Lotaria Australiane Set for Life lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 44 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Set for Life është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 38320600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 2737180.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 156411.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 25701.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3067.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 894.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 167.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 80.