Lotaria Australiane Monday Lotto rezultate

614059 €

Jackpot Next

Luaj Monday Lotto Online

rezultatet më të fundit e hënë, 11 tetor 2021.

2021/4120

 • 16
 • 18
 • 26
 • 31
 • 41
 • 42
 • 4
 • 15
numrat çmim
6 608592 €
5 + 1 7994 €
5 349 €
4 19 €
3 + 1 10 €
2 + 2 7 €
1 + 2 7 €

Lotaria Australiane Monday Lotto rezultate e hënë, 4 tetor 2021.

2021/4118

 • 11
 • 16
 • 18
 • 32
 • 39
 • 43
 • 10
 • 26
numrat çmim
6 603244 €
5 + 1 4375 €
5 308 €
4 18 €
3 + 1 10 €
2 + 2 7 €
1 + 2 7 €

Lotaria Australiane Monday Lotto rezultate e hënë, 27 shtator 2021.

2021/4116

 • 2
 • 4
 • 15
 • 21
 • 24
 • 36
 • 3
 • 18
numrat çmim
6 603139 €
5 + 1 5159 €
5 278 €
4 16 €
3 + 1 8 €
2 + 2 6 €
1 + 2 6 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e hënë.

Shanset për të fituar në Monday Lotto

Në Lotaria Australiane Monday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Monday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 678755.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 297.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numra shtesë. Shanset janë 1 në 144.