Lotaria Australiane Cash 3 rezultate

rezultatet më të fundit e shtunë, 8 gusht 2020.

221/2020 (7944)

  • 1
  • 8
  • 2

Lotaria Australiane Cash 3 rezultate e premte, 7 gusht 2020.

220/2020 (7943)

  • 8
  • 3
  • 7

Lotaria Australiane Cash 3 rezultate e enjte, 6 gusht 2020.

219/2020 (7942)

  • 6
  • 8
  • 5

e mërkurë, 5 gusht 2020.

218/2020 (7941)

  • 5
  • 0
  • 7

e martë, 4 gusht 2020.

#217/2020 (7940)

  • 7
  • 1
  • 0

e hënë, 3 gusht 2020.

#216/2020 (7939)

  • 3
  • 3
  • 5

e diel, 2 gusht 2020.

#215/2020 (7938)

  • 0
  • 2
  • 8

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Cash 3 lojtar zgjedh 3 numrat në mes 0 - 9.