Llotaria Australiane Oz Lotto rezultate

4.9 milion €

Jackpot Next

Luaj Oz Lotto Online

rezultatet më të fundit e martë, 11 qershor 2024.

2024/1582

 • 3
 • 12
 • 26
 • 30
 • 41
 • 45
 • 46
 • 18
 • 35
 • 42
numrat çmim
7 *
6 + 1 116891 €
6 4456 €
5 + 1 417 €
5 57 €
4 27 €
3 + 1 16 €

Llotaria Australiane Oz Lotto rezultate e martë, 4 qershor 2024.

2024/1581

 • 1
 • 13
 • 15
 • 16
 • 28
 • 33
 • 36
 • 21
 • 26
 • 45
numrat çmim
7 2.6 milion €
6 + 1 63261 €
6 2492 €
5 + 1 356 €
5 44 €
4 23 €
3 + 1 14 €

Llotaria Australiane Oz Lotto rezultate e martë, 28 maj 2024.

2024/1580

 • 5
 • 10
 • 13
 • 15
 • 29
 • 31
 • 42
 • 17
 • 39
 • 40
numrat çmim
7 11.6 milion €
6 + 1 36145 €
6 3305 €
5 + 1 303 €
5 42 €
4 22 €
3 + 1 14 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Australi. Tërheq janë në e martë.

Shanset për të fituar në Oz Lotto

Në Llotaria Australiane Oz Lotto lojtar zgjedh 7 numrat në mes 1 - 45 dhe 2 numrat bonus.

 • Jackpot në Oz Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 7 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45379600.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 3241400.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 180078.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29602.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3430.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 154.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 87.