Australi Saturday Lotto rezultate

2.5 milion €

Jackpot Next

Luaj Australi Saturday Lotto Online

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

9 14 16 18 20 36 7 19
Numbers Prize
6 2.5 milion €
5 + 1 5864.26 €
5 731.78 €
4 20.32 €
3 + 1 12.43 €
2 + 2 6.72 €
1 + 2 6.72 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 13 prill 2019

16 18 19 21 22 25 4 41
Numbers Prize
6 362918.43 €
5 + 1 6040.98 €
5 536.89 €
4 18.61 €
3 + 1 13.93 €
2 + 2 10.3 €
1 + 2 10.3 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 06 prill 2019

4 8 10 12 38 39 6 13
Numbers Prize
6 1.3 milion €
5 + 1 5568.34 €
5 795.25 €
4 20.54 €
3 + 1 13.31 €
2 + 2 7.54 €
1 + 2 7.54 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 30 mars 2019

5 8 26 27 31 33 11 22
Numbers Prize
6 1.4 milion €
5 + 1 6020.73 €
5 689.54 €
4 19.73 €
3 + 1 11.65 €
2 + 2 6.65 €
1 + 2 6.65 €

Australi Saturday Lotto rezultate e shtunë, 23 mars 2019

9 29 32 33 37 39 11 27
Numbers Prize
6 597966.07 €
5 + 1 6776.42 €
5 784.26 €
4 22.5 €
3 + 1 14.23 €
2 + 2 6.71 €
1 + 2 6.71 €

Tërheq janë në e shtunë

Biletat mund të blihen në Australi dhe Online.

Në Australi Saturday Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45dhe 2 numrat bonus.

Shanset për të fituar në Australi Saturday Lotto

Australi Saturday Lotto ka 7 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Australi Saturday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 8145060.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 678755.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36689.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 733.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 297.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.
  • Çmimi më i vogël në Australi Saturday Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 2 numrat bonus. Shanset janë 1 në 144.

Australi Saturday Lotto është organizuar nga Tatts - Faqja zyrtare