Brazil Quina rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

6 13 36 39 52
Numbers Prize
5 471946.88 €
4 748.65 €
3 18.83 €
2 0.48 €

Brazil Quina rezultate e enjte, 18 prill 2019

23 24 73 74 75
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 1115.64 €
3 28.14 €
2 0.65 €

Brazil Quina rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

14 15 23 60 71
Numbers Prize
5 Nuk ka fitues
4 2901.03 €
3 32.94 €
2 0.62 €

Brazil Quina rezultate e martë, 16 prill 2019

7 11 31 46 50
Numbers Prize
5 138546.59 €
4 928.53 €
3 26.23 €
2 0.56 €

Brazil Quina rezultate e hënë, 15 prill 2019

8 33 56 65 74
Numbers Prize
5 1.7 milion €
4 912 €
3 25.86 €
2 0.6 €

Tërheq janë në e shtunë, e enjte, e mërkurë, e martë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në Brazil.

Në Brazil Quina lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 80.

Shanset për të fituar në Brazil Quina

Brazil Quina ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Brazil Quina është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 24040016.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64106.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 866.
  • Çmimi më i vogël në Brazil Quina është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 36.

Brazil Quina është organizuar nga Caixa - Faqja zyrtare