Dia de Sorte Dupla Sena rezultate

Luaj Dupla Sena Online

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/2179

 • 4
 • 5
 • 15
 • 21
 • 24
 • 27
numrat çmim
6 *
6 *
5 635 €
5 1389 €
4 16 €
4 15 €
3 0 €
3 0 €

Dia de Sorte Dupla Sena rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/2178

 • 5
 • 26
 • 35
 • 38
 • 47
 • 48
numrat çmim
6 *
6 *
5 801 €
5 561 €
4 16 €
4 11 €
3 0 €
3 0 €

Dia de Sorte Dupla Sena rezultate e enjte, 31 dhjetor 2020.

2020/2177

 • 1
 • 2
 • 21
 • 25
 • 43
 • 46
numrat çmim
6 *
6 *
5 1185 €
5 747 €
4 21 €
4 15 €
3 0 €
3 0 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Brazil. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Dupla Sena është organizuar nga Caixa. Faqja zyrtare: www.caixa.gov.br

Shanset për të fituar në Dupla Sena

Në Dia de Sorte Dupla Sena lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 50.

 • Jackpot në Dupla Sena është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15890700
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60192
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1120
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60