U.K. Llotaria rezultate

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 15 qershor 2019

7 40 42 47 52 54 29
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1.1 milion €
5 1968.15 €
4 157.45 €
3 33.74 €
2 2.25 €

U.K. Llotaria rezultate e mërkurë, 12 qershor 2019

6 16 34 36 37 53 50
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1982.98 €
4 158.64 €
3 34 €
2 2.27 €

U.K. Llotaria rezultate e shtunë, 08 qershor 2019

12 13 22 37 42 55 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1.1 milion €
5 1991.05 €
4 159.28 €
3 34.13 €
2 2.28 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59 dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në U.K. Llotaria

U.K. Llotaria ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.K. Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 7509579.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 144415.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97.
  • Çmimi më i vogël në U.K. Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.

U.K. Llotaria është organizuar nga Camelot UK - Faqja zyrtare