Llotaria Angleze rezultate

Luaj Llotaria Angleze Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 17 tetor 2020.

2020/2590

 • 26
 • 32
 • 38
 • 41
 • 49
 • 51
 • 46
numrat çmim
6 *
5 + 1 719830 €
5 1260 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

Llotaria Angleze rezultate e mërkurë, 14 tetor 2020.

2020/2589

 • 9
 • 12
 • 28
 • 31
 • 46
 • 50
 • 10
numrat çmim
6 6.5 milion €
5 + 1 719830 €
5 1260 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

Llotaria Angleze rezultate e shtunë, 10 tetor 2020.

2020/2588

 • 11
 • 21
 • 36
 • 45
 • 49
 • 56
 • 2
numrat çmim
6 *
5 + 1 *
5 1260 €
4 101 €
3 22 €
2 1 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Llotaria Angleze është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në Llotaria Angleze

Në Llotaria Angleze lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59 dhe 1 numrat bonus.

 • Jackpot në Llotaria Angleze është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 7509579
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 144415
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10