U.K. Thunderball rezultate

Luaj Thunderball Online

rezultatet më të fundit e martë, 5 janar 2021.

2021/2786

 • 3
 • 11
 • 12
 • 31
 • 34
 • 12
numrat çmim
5 + 1 *
5 3336 €
4 + 1 167 €
4 67 €
3 + 1 13 €
3 7 €
2 + 1 7 €
1 + 1 3 €
0 + 1 2 €

U.K. Thunderball rezultate e shtunë, 2 janar 2021.

2021/2785

 • 9
 • 11
 • 26
 • 28
 • 29
 • 12
numrat çmim
5 + 1 *
5 3336 €
4 + 1 167 €
4 67 €
3 + 1 13 €
3 7 €
2 + 1 7 €
1 + 1 3 €
0 + 1 2 €

U.K. Thunderball rezultate e premte, 1 janar 2021.

2021/2784

 • 13
 • 17
 • 30
 • 34
 • 35
 • 1
numrat çmim
5 + 1 333569 €
5 3336 €
4 + 1 167 €
4 67 €
3 + 1 13 €
3 7 €
2 + 1 7 €
1 + 1 3 €
0 + 1 2 €

* Nuk ka fitues

Biletat mund të blihen në Britani e madhe. Tërheq janë në e martë, e mërkurë, e premte dhe e shtunë.

Thunderball është organizuar nga Camelot UK. Faqja zyrtare: www.national-lottery.co.uk

Shanset për të fituar në Thunderball

Në U.K. Thunderball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Thunderball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 620046
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 8060598
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3648
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 47416
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 111
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 1437
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 135
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 35
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 0 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 29