U.K. Lotto HotPicks rezultate

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 15 qershor 2019

7 40 42 47 52 54
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e mërkurë, 12 qershor 2019

6 16 34 36 37 53
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

U.K. Lotto HotPicks rezultate e shtunë, 08 qershor 2019

12 13 22 37 42 55
Numbers Prize
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
1 + 1 + 1 Nuk ka fitues
Nuk ka fitues

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë.

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. Lotto HotPicks lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59.

Shanset për të fituar në U.K. Lotto HotPicks

U.K. Lotto HotPicks ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore, 5 numrat bonus dhe 5 numrat bonus. Shanset janë 1 në 5.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit . Shanset janë 1 në 0.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit . Shanset janë 1 në 0.
  • Jackpot në U.K. Lotto HotPicks është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore, 3 numrat bonus dhe 3 numrat bonus. Shanset janë 1 në 3.

Faqja zyrtare