U.K. Thunderball rezultate

Itali SuperEnalotto

171.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 15 qershor 2019

15 17 19 23 26 8
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5623.28 €
4 + 1 281.17 €
4 112.46 €
3 + 1 22.5 €
3 11.24 €
2 + 1 11.24 €
1 + 1 5.63 €
0 + 1 3.38 €

U.K. Thunderball rezultate e premte, 14 qershor 2019

4 22 28 32 38 12
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5621.29 €
4 + 1 281.06 €
4 112.43 €
3 + 1 22.49 €
3 11.24 €
2 + 1 11.24 €
1 + 1 5.62 €
0 + 1 3.38 €

U.K. Thunderball rezultate e mërkurë, 12 qershor 2019

21 27 29 32 33 2
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 Nuk ka fitues
4 + 1 283.28 €
4 113.31 €
3 + 1 22.67 €
3 11.33 €
2 + 1 11.33 €
1 + 1 5.66 €
0 + 1 3.4 €

Tërheq janë në e shtunë, e premte dhe e mërkurë.

Biletat mund të blihen në U.K..

Në Thunderball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

Shanset për të fituar në Thunderball

Thunderball ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Thunderball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 8060598.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 620046.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 47416.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3648.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1437.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 111.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 135.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 35.
  • Çmimi më i vogël në Thunderball është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 29.

Faqja zyrtare