Llotaria Gjermane rezultate

5 milion €

Jackpot Next

Luaj Llotaria Gjermane Online

rezultatet më të fundit e mërkurë, 13 tetor 2021.

2021/82

 • 4
 • 7
 • 10
 • 18
 • 31
 • 35
 • 5
numrat çmim
6 + 1 *
6 593563 €
5 + 1 11123 €
5 2604 €
4 + 1 130 €
4 37 €
3 + 1 16 €
3 9 €
2 + 1 6 €

Llotaria Gjermane rezultate e shtunë, 9 tetor 2021.

2021/81

 • 1
 • 8
 • 11
 • 17
 • 47
 • 49
 • 3
numrat çmim
6 + 1 3.5 milion €
6 307088 €
5 + 1 8035 €
5 2701 €
4 + 1 148 €
4 38 €
3 + 1 17 €
3 9 €
2 + 1 6 €

Llotaria Gjermane rezultate e mërkurë, 6 tetor 2021.

2021/80

 • 3
 • 8
 • 10
 • 27
 • 29
 • 40
 • 2
numrat çmim
6 + 1 18.4 milion €
6 1.5 milion €
5 + 1 13575 €
5 3321 €
4 + 1 205 €
4 43 €
3 + 1 22 €
3 10 €
2 + 1 6 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Gjermani. Tërheq janë në e mërkurë dhe e shtunë.

Jackpot midis 2 milion € dhe 45 milion €.

Llotaria Gjermane është organizuar nga Deutscher Lotto- und Totoblock (DLTB). Faqja zyrtare: www.lotto.de

Shanset për të fituar në Llotaria Gjermane

Në Llotaria Gjermane lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49 dhe 1 numra shtesë.

 • Jackpot në Llotaria Gjermane është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 15731793.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 125854344.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 60976.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 487807.
 • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1161.
 • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 9291.
 • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 64.
 • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 510.
 • 9. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numra shtesë. Shanset janë 1 në 68.