U.K. Llotaria rezultate

U.S. Mega Millions

215.1 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 08 dhjetor 2018

6 23 36 38 43 48 17
Numbers Prize
6 4.3 milion €
5 + 1 1.1 milion €
5 1958.55 €
4 156.68 €
3 33.58 €
2 2.24 €

U.K. Llotaria rezultate e mërkurë, 05 dhjetor 2018

1 6 13 23 45 56 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1954.67 €
4 156.38 €
3 33.51 €
2 2.23 €

U.K. Llotaria rezultate e shtunë, 01 dhjetor 2018

5 8 9 12 31 49 57
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 Nuk ka fitues
5 1962.15 €
4 156.97 €
3 33.64 €
2 2.24 €

U.K. Llotaria rezultate e mërkurë, 28 nëntor 2018

36 39 45 46 48 52 38
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 + 1 1.1 milion €
5 1956.03 €
4 156.48 €
3 33.53 €
2 2.24 €

U.K. Llotaria rezultate e shtunë, 24 nëntor 2018

15 27 30 32 42 43 10
Numbers Prize
6 4.6 milion €
5 + 1 1.1 milion €
5 1967.76 €
4 157.42 €
3 33.74 €
2 2.25 €

Tërheq janë në e shtunë dhe e mërkurë

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. Llotaria lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 59dhe 1 numrat bonus.

Shanset për të fituar në U.K. Llotaria

U.K. Llotaria ka 6 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.K. Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 45057474.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 7509579.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 144415.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 2180.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 97.
  • Çmimi më i vogël në U.K. Llotaria është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 10.

U.K. Llotaria është organizuar nga Camelot UK - Faqja zyrtare