U.K. Thunderball rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

4 23 26 29 30 12
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5727.16 €
4 + 1 286.36 €
4 114.54 €
3 + 1 22.91 €
3 11.46 €
2 + 1 11.46 €
1 + 1 5.73 €
0 + 1 3.44 €

U.K. Thunderball rezultate e premte, 19 prill 2019

1 10 25 29 38 14
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5727.12 €
4 + 1 286.36 €
4 114.54 €
3 + 1 22.91 €
3 11.46 €
2 + 1 11.46 €
1 + 1 5.73 €
0 + 1 3.44 €

U.K. Thunderball rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

5 13 15 32 34 7
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5746.54 €
4 + 1 287.33 €
4 114.93 €
3 + 1 22.99 €
3 11.49 €
2 + 1 11.49 €
1 + 1 5.75 €
0 + 1 3.45 €

U.K. Thunderball rezultate e martë, 16 prill 2019

2 14 16 22 38 3
Numbers Prize
5 + 1 Nuk ka fitues
5 5750.92 €
4 + 1 287.55 €
4 115.02 €
3 + 1 23 €
3 11.5 €
2 + 1 11.5 €
1 + 1 5.75 €
0 + 1 3.45 €

U.K. Thunderball rezultate e shtunë, 13 prill 2019

1 3 5 12 33 7
Numbers Prize
5 + 1 576551.9 €
5 5765.52 €
4 + 1 288.28 €
4 115.31 €
3 + 1 23.07 €
3 11.53 €
2 + 1 11.53 €
1 + 1 5.76 €
0 + 1 3.45 €

Tërheq janë në e shtunë, e premte, e mërkurë dhe e martë

Biletat mund të blihen në U.K..

Në U.K. Thunderball lojtar zgjedh 5 numrat në mes 1 - 39.

Shanset për të fituar në U.K. Thunderball

U.K. Thunderball ka 9 nivelet çmimin.

  • Jackpot në U.K. Thunderball është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 8060598.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 620046.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 47416.
  • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 3648.
  • 5. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 1437.
  • 6. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 111.
  • 7. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 2 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 135.
  • 8. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat kryesore dhe 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 35.
  • Çmimi më i vogël në U.K. Thunderball është fituar nëpërmjet krahasimit 1 numrat bonus. Shanset janë 1 në 29.

Faqja zyrtare