Filipinet Megalotto 6/45 rezultate

193592 €

Jackpot Next

Luaj Filipinet Megalotto 6/45 Online

rezultatet më të fundit e premte, 1 korrik 2022.

2022/2357

 • 1
 • 2
 • 20
 • 22
 • 28
 • 44
numrat çmim
6 *
5 481 €
4 15 €
3 0 €

Filipinet Megalotto 6/45 rezultate e mërkurë, 29 qershor 2022.

2022/2356

 • 7
 • 10
 • 22
 • 36
 • 39
 • 42
numrat çmim
6 *
5 482 €
4 15 €
3 0 €

Filipinet Megalotto 6/45 rezultate e hënë, 27 qershor 2022.

2022/2355

 • 10
 • 19
 • 22
 • 31
 • 33
 • 44
numrat çmim
6 *
5 482 €
4 15 €
3 0 €

e premte, 24 qershor 2022.

2022/2354

 • 3
 • 10
 • 13
 • 16
 • 25
 • 28
numrat çmim
6 134349 €
5 483 €
4 15 €
3 0 €

e mërkurë, 22 qershor 2022.

#2022/2353

 • 7
 • 10
 • 12
 • 23
 • 34
 • 43
numrat çmim
6 *
5 486 €
4 15 €
3 0 €

e hënë, 20 qershor 2022.

#2022/2352

 • 14
 • 17
 • 18
 • 23
 • 25
 • 32
numrat çmim
6 135883 €
5 488 €
4 15 €
3 0 €

e premte, 17 qershor 2022.

#2022/2351

 • 2
 • 3
 • 10
 • 12
 • 18
 • 27
numrat çmim
6 1.6 milion €
5 492 €
4 15 €
3 0 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Filipinet Megalotto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45.

Filipinet Megalotto 6/45 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph