Filipinet Superlotto 6/49 rezultate

1.3 milion €

Jackpot Next

Luaj Filipinet Superlotto 6/49 Online

rezultatet më të fundit e diel, 24 shtator 2023.

2023/2421

 • 4
 • 20
 • 21
 • 23
 • 24
 • 38
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

Filipinet Superlotto 6/49 rezultate e enjte, 21 shtator 2023.

2023/2420

 • 3
 • 17
 • 23
 • 24
 • 25
 • 31
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

Filipinet Superlotto 6/49 rezultate e martë, 19 shtator 2023.

2023/2419

 • 2
 • 17
 • 28
 • 33
 • 38
 • 41
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

e diel, 17 shtator 2023.

2023/2418

 • 3
 • 15
 • 20
 • 26
 • 34
 • 46
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

e enjte, 14 shtator 2023.

#2023/2417

 • 26
 • 30
 • 33
 • 38
 • 42
 • 46
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

e martë, 12 shtator 2023.

#2023/2416

 • 9
 • 12
 • 23
 • 29
 • 31
 • 36
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

e diel, 10 shtator 2023.

#2023/2415

 • 1
 • 3
 • 15
 • 22
 • 42
 • 44
numrat çmim
6 *
5 44572 €
4 1070 €
3 45 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e diel.

Filipinet Superlotto 6/49 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph

Shanset për të fituar në Filipinet Superlotto 6/49

Në Filipinet Superlotto 6/49 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 48.

 • Jackpot në Filipinet Superlotto 6/49 është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore.
 • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore.
 • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore.
 • 4. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore.