Philippines Lotto 6/42 rezultate

92388 €

Jackpot Next

Luaj Philippines Lotto 6/42 Online

rezultatet më të fundit e shtunë, 18 qershor 2022.

2022/2186

 • 8
 • 11
 • 15
 • 23
 • 33
 • 36
numrat çmim
6 91464 €
5 370 €
4 12 €
3 0 €

Philippines Lotto 6/42 rezultate e enjte, 16 qershor 2022.

2022/2185

 • 13
 • 18
 • 25
 • 31
 • 33
 • 41
numrat çmim
6 145423 €
5 370 €
4 12 €
3 0 €

Philippines Lotto 6/42 rezultate e martë, 14 qershor 2022.

2022/2184

 • 1
 • 6
 • 21
 • 38
 • 41
 • 42
numrat çmim
6 *
5 372 €
4 12 €
3 0 €

e shtunë, 11 qershor 2022.

2022/2183

 • 2
 • 20
 • 22
 • 27
 • 34
 • 40
numrat çmim
6 *
5 374 €
4 12 €
3 0 €

e enjte, 9 qershor 2022.

#2022/2182

 • 1
 • 18
 • 24
 • 33
 • 36
 • 39
numrat çmim
6 202400 €
5 374 €
4 12 €
3 0 €

e martë, 7 qershor 2022.

#2022/2181

 • 9
 • 13
 • 22
 • 36
 • 38
 • 42
numrat çmim
6 *
5 374 €
4 12 €
3 0 €

e shtunë, 4 qershor 2022.

#2022/2180

 • 2
 • 4
 • 7
 • 22
 • 24
 • 35
numrat çmim
6 *
5 375 €
4 13 €
3 0 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e martë, e enjte dhe e shtunë.

Në Philippines Lotto 6/42 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 40.

Philippines Lotto 6/42 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph