Philippines Megalotto 6/45 rezultate

138582 €

Jackpot Next

Luaj Philippines Megalotto 6/45 Online

rezultatet më të fundit e premte, 17 qershor 2022.

2022/2351

 • 2
 • 3
 • 10
 • 12
 • 18
 • 27
numrat çmim
6 1.6 milion €
5 492 €
4 15 €
3 0 €

Philippines Megalotto 6/45 rezultate e mërkurë, 15 qershor 2022.

2022/2350

 • 12
 • 13
 • 18
 • 29
 • 33
 • 43
numrat çmim
6 *
5 496 €
4 16 €
3 0 €

Philippines Megalotto 6/45 rezultate e hënë, 13 qershor 2022.

2022/2349

 • 2
 • 14
 • 18
 • 22
 • 32
 • 41
numrat çmim
6 *
5 494 €
4 15 €
3 0 €

e premte, 10 qershor 2022.

2022/2348

 • 5
 • 9
 • 27
 • 29
 • 39
 • 43
numrat çmim
6 *
5 500 €
4 16 €
3 0 €

e mërkurë, 8 qershor 2022.

#2022/2347

 • 4
 • 17
 • 19
 • 24
 • 35
 • 43
numrat çmim
6 *
5 498 €
4 16 €
3 0 €

e hënë, 6 qershor 2022.

#2022/2346

 • 12
 • 16
 • 22
 • 25
 • 31
 • 34
numrat çmim
6 *
5 499 €
4 16 €
3 0 €

e premte, 3 qershor 2022.

#2022/2345

 • 4
 • 15
 • 20
 • 31
 • 32
 • 39
numrat çmim
6 *
5 504 €
4 16 €
3 0 €

* Nuk ka fitues

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Filipinet. Tërheq janë në e hënë, e mërkurë dhe e premte.

Në Philippines Megalotto 6/45 lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 45.

Philippines Megalotto 6/45 është organizuar nga Philippine Charity Sweepstakes Office. Faqja zyrtare: www.pcso.gov.ph