Connecticut Lotto! rezultate

U.S. Powerball

225.5 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e premte, 15 shkurt 2019

2 5 8 10 32 35
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2374.03 €
4 39.03 €
3 1.73 €

Connecticut Lotto! rezultate e martë, 12 shkurt 2019

16 19 29 30 31 40
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2439.95 €
4 47.71 €
3 1.73 €

Connecticut Lotto! rezultate e premte, 08 shkurt 2019

3 13 19 25 27 34
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1417.31 €
4 40.77 €
3 1.73 €

Connecticut Lotto! rezultate e martë, 05 shkurt 2019

1 4 15 30 42 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2626.44 €
4 53.78 €
3 1.73 €

Connecticut Lotto! rezultate e premte, 01 shkurt 2019

3 7 21 22 30 42
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 2616.03 €
4 42.5 €
3 1.73 €

Tërheq janë në e premte dhe e martë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Connecticut Lotto! lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 44.

Shanset për të fituar në Connecticut Lotto!

Connecticut Lotto! ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Connecticut Lotto! është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 7059052.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 30961.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 669.
  • Çmimi më i vogël në Connecticut Lotto! është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 42.

Faqja zyrtare