Ohio Classic Lotto rezultate

U.S. Mega Millions

169.2 milion € Luaj

rezultatet më të fundit e shtunë, 20 prill 2019

4 8 20 21 25 30
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1322.06 €
4 61.7 €
3 1.76 €

Ohio Classic Lotto rezultate e mërkurë, 17 prill 2019

3 17 21 35 46 49
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1322.06 €
4 61.7 €
3 1.76 €

Ohio Classic Lotto rezultate e hënë, 15 prill 2019

1 8 12 22 28 41
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1322.06 €
4 61.7 €
3 1.76 €

Ohio Classic Lotto rezultate e shtunë, 13 prill 2019

5 9 17 21 29 36
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1322.06 €
4 61.7 €
3 1.76 €

Ohio Classic Lotto rezultate e mërkurë, 10 prill 2019

3 11 15 17 20 43
Numbers Prize
6 Nuk ka fitues
5 1322.06 €
4 61.7 €
3 1.76 €

Tërheq janë në e shtunë, e mërkurë dhe e hënë

Biletat mund të blihen në SHBA.

Në Ohio Classic Lotto lojtar zgjedh 6 numrat në mes 1 - 49.

Shanset për të fituar në Ohio Classic Lotto

Ohio Classic Lotto ka 4 nivelet çmimin.

  • Jackpot në Ohio Classic Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 6 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 13983816.
  • 2. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 5 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 54201.
  • 3. çmimi është fituar nëpërmjet krahasimit 4 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 1032.
  • Çmimi më i vogël në Ohio Classic Lotto është fituar nëpërmjet krahasimit 3 numrat kryesore. Shanset janë 1 në 57.

Faqja zyrtare