Ohio Pick 5 rezultate

rezultatet më të fundit e martë, 24 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 3
 • 6
 • 0
 • 9

Ohio Pick 5 rezultate e martë, 24 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 8
 • 2
 • 0
 • 6

Ohio Pick 5 rezultate e hënë, 23 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 1
 • 6
 • 0
 • 8
 • 0

Ohio Pick 5 rezultate e hënë, 23 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 0
 • 0
 • 1
 • 7
 • 9

e diel, 22 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 4
 • 3
 • 6
 • 1
 • 4

e diel, 22 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 1
 • 4
 • 4
 • 5

e shtunë, 21 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 8
 • 7
 • 0
 • 0

e shtunë, 21 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 4
 • 2
 • 5
 • 6
 • 5

e premte, 20 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 5
 • 0
 • 4
 • 5
 • 9

e premte, 20 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 1
 • 7
 • 3
 • 8
 • 8

e enjte, 19 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 1
 • 2
 • 9
 • 2

e enjte, 19 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 7
 • 2
 • 8
 • 4
 • 4

e mërkurë, 18 maj 2022 në 7:29 e pasdites.

mbrëmje

 • 2
 • 8
 • 1
 • 0
 • 5

e mërkurë, 18 maj 2022 në 12:29 e pasdites.

mesditë

 • 9
 • 6
 • 5
 • 2
 • 9

: Informacioni i emrit të llotarisë

Biletat mund të blihen në Shba. Tërheq janë në e hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte, e shtunë dhe e diel.

Në Ohio Pick 5 lojtar zgjedh 5 numrat në mes 0 - 9.

Ohio Pick 5 është organizuar nga Ohio Lottery. Faqja zyrtare: www.ohiolottery.com